De 5 meest gestelde vragen over zakelijke financieringen

Wij spreken dagelijks allerlei ondernemers. Natuurlijk worden er veel vragen gesteld over zakelijke financieringen. Voor een lening wil je nou eenmaal goed weten wat je afsluit. Om het je makkelijk te maken hebben de 5 meest gestelde vragen onder elkaar gezet. 

Hoeveel kan ik lenen? 

Met stip op 1 bespreken wij met ondernemers hoeveel ze kunnen lenen. Dat is natuurlijk ook belangrijke informatie als je een lening aan wil gaan. Bij OPR is het gelukkig heel simpel. Je kan bij ons lenen vanaf 5.000 tot 40.000. 

Hoeveel jij precies kan lenen kan hangt af van de financiële situatie van je bedrijf. Je kan bij ons eenvoudig een aanvraag doen om te kijken of we je verder kunnen helpen. Ben je nog aan het oriënteren? Een aanvraag bij ons is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

Start een aanvraag via https://aanvraag.flex.opr-bedrijfskrediet.nl/

Kom ik in aanmerking voor de lening? 

Voordat je een krediet kan afsluiten is het natuurlijk belangrijk dat je aan bepaalde eisen voldoet. Wat die precies zijn verschilt per financierder. Voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan kom je bij OPR in aanmerking voor een krediet. 

  • De rechtsvorm van jouw onderneming is een bv, eenmanszaak of vof.
  • Jouw onderneming bestaat 12 maanden (bij de KVK) en je kan zakelijke banktransacties van 12 maanden geleden laten zien. 
  • Je hebt jaarcijfers en/of een aangifte inkomstenbelasting van afgelopen jaar.
  • Je omzet is minimaal 50.000 per jaar.
  • Je hebt geen negatieve BKR registratie.

Kan je van al deze eisen bewijs aanleveren? Dan kunnen wij je aanvraag in behandeling nemen.

Wil je meer weten over deze eisen en waarom we ze hanteren? Lees dan hier de blog ‘Hoe kom ik in aanmerking voor een financiering?’

Hoe werkt (extra) aflossen bij OPR? 

Extra aflossen is bij ons enorm makkelijk én gratis. Wij factureren standaard een 4% maandelijkse aflossing, maar je mag altijd meer aflossen. Heb je dus een meevaller of een keer een flinke winst? Dan ben je vrij om gratis extra over te maken. Wij hanteren ook geen boetes. 

Kan ik mijn limiet later aanpassen? 

De economie verandert. Je organisatie verandert. Je financiële situatie verandert. Dat gebeurt gewoon. En dan wil je je limiet aanpassen. Daarom kijken we altijd met je mee naar hoe jij er voor staat. Je limiet op een later moment verhogen of verlagen kan dus. Wil je dit graag? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

Kan ik het hele bedrag in één keer opnemen? 

Ja, je kan je limiet in één keer opnemen. Omdat het een doorlopend krediet is ben je vrij om zo veel of zo weinig op te nemen als waar jij behoefte aan hebt. Wil je dus je totale som in één keer opnemen, dan kan dat gewoon. 

Op zoek naar flexibiliteit? Kies voor OPR Flex krediet

Wil jij een krediet dat altijd voor je klaar staat en flexibel met je behoeften meebeweegt? Ontdek dan OPR Flex. 

OPR Flex krediet

OPR Flex is een doorlopend zakelijk krediet. Een flexkrediet werkt eigenlijk hetzelfde als een rekening courant krediet waarbij je rood kunt staan, maar dan zonder een bank. Met OPR Flex neem je alleen op wat je nodig hebt en betaal je dus ook alleen voor wat je nodig hebt. De resterende ruimte blijft kosteloos beschikbaar.

Doe hier eenvoudig je aanvraag. Je krijgt, op werkdagen, binnen 24 uur reactie van ons. 

Start een aanvraag via https://aanvraag.flex.opr-bedrijfskrediet.nl/