Wij zijn er voor ondernemers

OPR gelooft al sinds 2005 dat eerlijke communicatie en financiële veiligheid de beste basis is voor elke ondernemer. OPR doet wat banken niet kunnen: zonder gedoe en snel een zakelijk krediet afsluiten voor ondernemers. Dat kunnen wij omdat wij elk krediet op jouw persoonlijke situatie afstemmen.

Wij begrijpen dat jij als ondernemer weinig tijd hebt om te wachten, maar wel een persoonlijk aanbod wil. Daarom staan snelheid, service en flexibiliteit bij ons voorop – in hoe wij met jou omgaan maar ook in onze producten. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een 4,8 uit 5. Daar zijn wij natuurlijk trots op!

Wil je ook een zakelijk krediet bij ons afsluiten? Kijk dan eens hier: https://opr-bedrijfskrediet.nl/opr-bedrijfskrediet-flex/

Jij staat centraal

Bij elke financiering sta jij centraal. Je krijgt daarom een vast contactpersoon die er alles aan zal doen om jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk te begrijpen. Daarna stelt hij voor jou een voorstel op en blijft hij beschikbaar voor al je vragen over je krediet. Want ook krediet verlenen is een samenwerking. En samen zorgen wij dat jij jouw financiële doelen behaalt. 

Onderdeel van OPR-Finance Oy

Wij zijn onderdeel van de Finse financieringsgroep OPR-Finance Oy. Als groep bieden we een breed scala aan financieringsoplossingen voor consumenten en zakelijke klanten in vijf EU-landen. De financieringsgroep is in 2005 opgericht en vandaag de dag bedienen we een totale markt van ongeveer 45 miljoen mensen. Lees meer over het ons moederbedrijf en haar diensten op www.opr-finance.fi.

Klaar voor persoonlijk advies?

OPR-Bedrijfskrediet Flex Joren OPR-Bedrijfskrediet Flex Fred

Wil je een verdere uitleg van het product of weten of Flex voor jouw bedrijf bruikbaar is?  Onze adviseurs, Joren en Fred staan je graag te woord. We reageren dezelfde dag.

Bel 085-064-3300 of mail naar klantenservice@opr-bedrijfskrediet.nl

Start een aanvraag