Hoe werkt ons ondernemerskrediet?

Ben jij ondernemer en heb je snel krediet nodig? Wij weten dat dit vaak een lastig en vooral lang proces is. Langer dan je wilt of zelfs zo lang dat je je benodigde geld niet op tijd ontvangt.

 Bij OPR-Bedrijfskrediet doen we dat anders. Wij willen ondernemers graag helpen en daarom zijn onze ondernemerskredieten vlug geregeld. Binnen 2 minuten heb je je aanvraag gedaan en binnen 24 uur staat het op je rekening. Voor efficiënt krediet en passend advies ben je bij ons op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Uitgelegd in 3 stappen

1
Vraag krediet aan

Binnen 2 minuten, vrijblijvend en kosteloos

2
Kredietcheck

Op basis van jouw transacties en jaarcijfers

3
Kennismaking

Telefonisch met jouw adviseur

Natuurlijk vrijblijvend en kosteloos

Flexibel ondernemerskrediet

Bij OPR-Bedrijfskrediet kun je niet alleen terecht als je op zoek bent naar snel krediet voor ondernemers, maar ook als je op zoek bent naar een flexibel ondernemerskrediet. Dit krediet kan volledig naar jouw behoeften worden ingericht.

Wil je je limiet verhogen, bijvoorbeeld omdat je van plan bent een grote investering te doen? Dan kan dat. Wil je maar een klein bedrag opnemen en daarom je limiet verlagen? Ook dat is mogelijk. Met OPR Flex staan wij voor je klaar met een krediet voor ondernemers dat helemaal voor jou op maat is.

Wat klanten zeggen over ons krediet voor ondernemers

Meer dan 500 ondernemers gingen je voor

Ab Kuijer ondernemerskrediet zakelijk krediet

Ab Kuijer

Living on the Côte d’Azur

“Ik ben al drie jaar klant bij OPR om de cash flow te kunnen managen. Als ondernemer weet ik dat een bank, als het op krediet aankomt, alleen zaken met je wil doen als je ze niet nodig hebt. De mentaliteit bij OPR is anders; daar kijken ze naar je bedrijf met een zakelijk én een menselijk oog.”
Jeroen Smits ondernemerskrediet zakelijk krediet

Jeroen Smits

Jeroen Smits Produkties B.V.

Dit bedrijf komt gewoon simpel gezegd haar afspraken na! Dat is geen gewoontegoed helaas binnen het zakendoen. Afspraak is afspraak, keurig geregeld, geen gepush, geen gezeur. Duidelijkheid en transparantie.
Wouter Meijer zakelijk krediet ondernemerskrediet

Wouter Meijer

Restaurant Parck

“OPR Bedrijfskrediet is een zeer betrouwbare partij met hele fijne persoonlijke en snelle service. Als ondernemer is het ideaal om snel krediet voor handen te hebben. Hierdoor kan ik snel inspelen op kansen”

Veelgestelde vragen over ondernemerskrediet

Om in aanmerking te komen voor ons ondernemerskrediet, moet je bedrijf KVK geregistreerd zijn in Nederland en actief zijn geweest voor ten minste een jaar. Je moet ook een positieve BKR-registratie en financiële geschiedenis kunnen aantonen.

Om je te helpen bepalen of ons ondernemerskrediet de juiste keuze voor jou is, bieden wij een gratis kredietcheck aan. Deze service geeft je een gedetailleerd overzicht van de financiële gezondheid van je bedrijf, risicofactoren en de leencapaciteit. Ontdek meer over onze gratis kredietcheck.

Bij OPR-Bedrijfskrediet zetten we ons in voor snelheid, gemak en flexibiliteit. Onze aanvragen zijn binnen 2 minuten voltooid en we zorgen ervoor dat de financiering binnen 24 uur op je rekening staat. Daarnaast bieden we flexibele kredietoplossingen die op jouw onderneming zijn afgestemd.

Absoluut! Als je persoonlijk advies nodig hebt over onze ondernemerskredieten of hulp wilt bij je aanvraag, staan onze adviseurs voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan een afspraak in om je opties te bespreken.

Direct persoonlijk advies over ondernemerskrediet?

OPR-Bedrijfskrediet Flex Joren team doorlopend krediet OPR-Bedrijfskrediet Flex Fred team doorlopend krediet zakelijk

Onze adviseurs Joren en Fred staan je graag te woord.

Bel 085-064-3300 of mail naar klantenservice@opr-bedrijfskrediet.nl